HOME > 컨퍼런스
  • 일시 2020년 11월 25일(수) – 26일(목) 10:30 ~ 17:00
  • 장소 코엑스 B1홀 세미나존 (온라인 생중계 동시 진행)
  • 예매
  • 시청하기
  •  
  • 프로그램
    Theme Food Safety & Technologies after COVID-19 Robotics and Automatization
    - How to work together
    Session Time Wednesday, November 25, 2020 Thursday, November 26, 2020
    10:30 ~ 10:40 (10min) Welcome Speech (10 minutes) Welcome Speech (10 minutes)
    1 10:40 ~ 11:20 (40min) 강사/Speaker Matt Schwartz (Afresh Technologies) Shawn Lange (CEO / Lab2Fab)*
    주제/Topic Food Safety and Waste Management Food Robotics
    2 11:30 ~ 12:10 (40min) 강사/Speaker Hyeon-Gun Jee
    (Chief Technology Officer / DaNAgreen)
    KIM, Moon-Seog
    (Business Unit Manager / Staubli Korea)
    주제/Topic Cultured Meat : Is It Safe to Eat? Robotic Automation for the Food Industry
    12:20 ~ 13:50 (90min) Lunch Break / Business Networking
    3 14:00 ~ 14:40 (40min) 강사/Speaker Ji Young Yang
    (Professor / Bukyeong University)
    Ghi Seok KIM
    (Professor / Seoul University)
    주제/Topic Food Safety & Technologies After COVID 19 ICT/AI Applications and status of development to Agro-Food industry
    4 14:50 ~ 15:30 (40min) 강사/Speaker Yang Jai SHIN
    (President / Korea Society Packaging Science & Technology)
    Peter So (Technical University of Munich)
    주제/Topic Packaging Trends in Korea Motivations, Challenges and Opportunities for Introducing Automation to Quick Service Retail Food
    15:40 ~ 16:00 (20min) Coffee Break / Business Networking
    5 16:10 ~ 16:50 (40min) 강사/Speaker Katharina Riehn*
    (Hamburg University of Applied Sciences)
    Professor Matthias Weiß
    (University Applied Sciences and Arts Hannover)
    주제/Topic Managing Food Safety in the Time of COVID-19 Process knowledge, simulation and calculation ensure success with Robotics
    16:50~17:00 Closing Comment Closing Speech